Cardi B Trivia

Every Cardi B trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cardi B questions and answers

  1. How many tracks are there on Invasion of Privacy?

    Answer: 13

    From Invasion of Privacy

  2. What is the meaning of WAP in the song's context?

    Answer: It's an explicit sexual reference

    From WAP Cultural Impact

  3. Which artist features on WAP alongside Cardi B?

    Answer: Megan Thee Stallion

    From WAP Cultural Impact

  4. In which country did Ring achieve Platinum certification?

    Answer: United States

    From Cardi B and Kehlani Collaboration

  5. What is the theme of Press music video?

    Answer: Court trial

    From Cardi B's Iconic Music Videos

  6. Who directed the music video for Ring?

    Answer: Mike Ho

    From Cardi B and Kehlani Collaboration

  7. Who is the featured artist on Cardi B's song Bartier Cardi?

    Answer: 21 Savage

    From Cardi B's Iconic Collaborations

  8. Who collaborated with Cardi B on the song MotorSport?

    Answer: Migos and Nicki Minaj

    From Cardi B Collaborations

All Cardi B quizzes