Care Bears Trivia

Every Care Bears trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Care Bears questions and answers

  1. What is the key to success in the game?

    Answer: Teamwork

    From Compassionate Teamwork

  2. Which game feature encourages teamwork in Care Bears?

    Answer: Group Hug

    From Compassionate Teamwork

  3. Which bear can perform Share-a-Lot?

    Answer: Share Bear

    From Bears' Unique Abilities

  4. Which mini-game involves music?

    Answer: Melody Match

    From Whimsical Rescue Operations

  5. What item do players collect to complete levels?

    Answer: Hearts

    From Colorful Challenges

  6. What is the main objective in the game?

    Answer: Rescue friends

    From Whimsical Rescue Operations

  7. Which character helps with puzzles?

    Answer: Share Bear

    From Caring and Sharing Missions

  8. What is the main obstacle in the game?

    Answer: Grizzle's gadgets

    From Compassionate Teamwork

All Care Bears quizzes