Carey Mulligan Trivia

Every Carey Mulligan trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Carey Mulligan questions and answers

  1. Which city does Jenny Mellor dream of living in An Education?

    Answer: Paris

    From Jenny Mellor

  2. In Never Let Me Go, what is the purpose of Kathy H and her friends' existence?

    Answer: Organ donation

    From Kathy H

  3. Who directed the film adaptation of Never Let Me Go where Kathy H is a character?

    Answer: Mark Romanek

    From Kathy H

  4. Who played the role of Irene's husband in the movie Drive?

    Answer: Oscar Isaac

    From Irene

  5. In Far from the Madding Crowd, who saves Bathsheba Everdene's farm from a fire?

    Answer: Gabriel Oak

    From Bathsheba Everdene

  6. In the movie Suffragette, Maud Watts is fired from her job for what reason?

    Answer: Her involvement in the suffragette movement

    From Maud Watts

  7. In the movie Suffragette, Maud Watts is initially reluctant to join which movement?

    Answer: Suffragette movement

    From Maud Watts

  8. In Wildlife, where does Jeanette Brinson's family move to?

    Answer: Great Falls, Montana

    From Jeanette Brinson

All Carey Mulligan quizzes