Carnivores Trivia

Every Carnivores trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Carnivores questions and answers

  1. In Jurassic World Evolution, what is the minimum comfort threshold for Velociraptors?

    Answer: 0.6

    From Velociraptor

  2. Which dinosaur in Carnivores: Dinosaur Hunter is known for its sharp claws and speed?

    Answer: Velociraptor

    From Dinosaur Species

  3. What is the only dinosaur in Carnivores: Dinosaur Hunter that can't be killed?

    Answer: Brachiosaurus

    From Dinosaur Species

  4. What is the primary hunting method of the Velociraptor in Carnivores: Dinosaur Hunter?

    Answer: Ambush

    From Velociraptor

  5. What is the primary weapon of the Velociraptor in Carnivores: Dinosaur Hunter?

    Answer: Claws

    From Velociraptor

  6. What is the name of the dinosaur-like bird in Carnivores: Ice Age?

    Answer: Diatryma

    From Snowy Environments

  7. What is the Velociraptor's base running speed in Jurassic World Evolution?

    Answer: 73 km/h

    From Velociraptor

  8. Which dinosaur can Velociraptors coexist with in Jurassic World Evolution?

    Answer: Indominus Rex

    From Velociraptor

All Carnivores quizzes