Cartoon Network Trivia

Every Cartoon Network trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cartoon Network questions and answers

  1. What is the unique animation style of The Amazing World of Gumball?

    Answer: Mixed media

    From Watterson Family

  2. What is the name of Gumball's pink cloud classmate?

    Answer: Masami Yoshida

    From Gumball Watterson

  3. What is the name of Gumball's love interest?

    Answer: Penny Fitzgerald

    From Gumball Watterson

  4. What is the name of Gumball's love interest?

    Answer: Penny Fitzgerald

    From Wacky Cartoons

  5. What is the name of Gumball's best friend?

    Answer: Darwin Watterson

    From Gumball Watterson

  6. What is the profession of Richard Watterson, Gumball's father?

    Answer: Stay-at-home dad

    From Watterson Family

  7. What is the profession of Gumball's mother, Nicole?

    Answer: Rainbow Factory worker

    From Gumball Watterson

  8. Who is Gumball's best friend in The Amazing World of Gumball?

    Answer: Darwin Watterson

    From Gumball Watterson

All Cartoon Network quizzes