Castlevania Trivia

Every Castlevania trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Castlevania questions and answers

  1. What is the name of the item that allows Alucard to transform into a wolf in Castlevania: Symphony of the Night?

    Answer: Soul of Wolf

    From Alucard

  2. What is the name of the sorceress who aids Trevor Belmont in Castlevania III: Dracula's Curse?

    Answer: Sypha Belnades

    From Belmont Family

  3. What is Alucard's special ability in Castlevania: Symphony of the Night?

    Answer: Shape-shifting

    From Alucard

  4. Which relic allows Alucard to double jump?

    Answer: Leap Stone

    From Gothic Castles

  5. What is the name of the city that Dracula threatens to destroy in Castlevania (2017)?

    Answer: Gresit

    From Vampire Hunters

  6. What is the name of the castle in Castlevania: Symphony of the Night?

    Answer: Dracula's Castle

    From Belmont Family

  7. In the 2017 Castlevania series, who is Trevor's ally and later love interest?

    Answer: Sypha Belnades

    From Belmont Family

  8. Who is the protagonist in Castlevania: Symphony of the Night?

    Answer: Alucard

    From Belmont Family

All Castlevania quizzes