CD Projekt Trivia

Every CD Projekt trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample CD Projekt questions and answers

  1. What is the color of Solomon Reed's clinic in Cyberpunk 2077?

    Answer: Red

    From Solomon Reed

  2. In which district can you find Solomon Reed's clinic in Cyberpunk 2077?

    Answer: Watson

    From Solomon Reed

  3. What is the name of the gang Jackie Welles was once a part of in Cyberpunk 2077?

    Answer: Valentinos

    From Jackie Welles

  4. In Cyberpunk 2077, what is the name of the club where Songbird's band often performs?

    Answer: The Red Dirt

    From Songbird

  5. What is the real name of Songbird in Cyberpunk 2077?

    Answer: Kerry Eurodyne

    From Songbird

  6. In Cyberpunk 2077, what is Johnny Silverhand's relationship with Alt Cunningham?

    Answer: They were lovers

    From Johnny Silverhand

  7. What is Johnny Silverhand's signature weapon in Cyberpunk 2077?

    Answer: Malorian Arms 3516

    From Johnny Silverhand

  8. What is the name of the cyberware that Solomon Reed can install in Cyberpunk 2077?

    Answer: Mantis Blades

    From Solomon Reed

All CD Projekt quizzes