Celeste Trivia

Every Celeste trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Celeste questions and answers

  1. Who is the ghostly character that helps Madeline?

    Answer: Granny

    From Mountain Climbing

  2. What is the name of the hotel Madeline visits in Celeste?

    Answer: Celestial Resort

    From Climbing Mechanics

  3. What is the name of the hotel owner Madeline encounters in Celeste?

    Answer: Mr. Oshiro

    From Madeline's Journey

  4. What is the name of the friendly ghost Madeline meets in Celeste?

    Answer: Theo

    From Madeline

  5. What is the maximum number of air dashes Madeline can perform without touching the ground in Celeste?

    Answer: Two

    From Climbing Mechanics

  6. What is the name of the friendly ghost Madeline meets in Celeste?

    Answer: Theo

    From Climbing Mechanics

  7. What emotion does Mr. Oshiro struggle with?

    Answer: Obsession

    From Character Emotions

  8. What is the name of the elderly woman Madeline meets in Celeste?

    Answer: Granny

    From Mountain Climbing

All Celeste quizzes