Chappell Roan Trivia

Every Chappell Roan trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Chappell Roan questions and answers

  1. What is a defining characteristic of pop rock music?

    Answer: Catchy hooks

    From Casual

  2. Which song from Good For Me was released as a single?

    Answer: Pink Pony Club

    From Good For Me

  3. Who directed the music video for Pink Pony Club?

    Answer: Isaac Deitz

    From Pink Pony Club

  4. What is the primary decade of influence for Synth-Pop Revival?

    Answer: 1980s

    From Synth-Pop Revival

  5. From which state in the US does Chappell Roan hail?

    Answer: Missouri

    From Casual

  6. Which artist's approach to music production has influenced Chappell Roan?

    Answer: Imogen Heap

    From Chappell Roan's Influences

  7. Which indie pop artist is known for their hit Somebody That I Used to Know?

    Answer: Gotye

    From Rise of Indie Pop

  8. What is the recurring theme in Chappell Roan's School Nights EP?

    Answer: Coming of age

    From Chappell Roan's Thematic Imagery

All Chappell Roan quizzes