Cheers Trivia

Every Cheers trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cheers questions and answers

  1. What was the Boston bar called when it first opened in 1969?

    Answer: Bull & Finch Pub

    From Cheers Bar (Boston)

  2. What is Norm Peterson's full first name on Cheers?

    Answer: Hilary

    From Norm Peterson

  3. Which actress returned in the 1993 finale as Diane Chambers?

    Answer: Shelley Long

    From Woody Boyd

  4. What was Carla's married surname from hockey player Eddie?

    Answer: LeBec

    From Carla Tortelli

  5. Which 1980s sitcom's finale featured Diane returning as a guest?

    Answer: Cheers

    From Diane Chambers

  6. How many Emmy Awards did Ted Danson win for playing Sam?

    Answer: Two

    From Sam Malone

  7. Who does Frasier live with in Season 4?

    Answer: He lives alone

    From Fraiser Crane

  8. What is the name of Frasier's ex-wife mentioned in Season 4?

    Answer: Nanette

    From Fraiser Crane

All Cheers quizzes