Chicago Bears Trivia

Every Chicago Bears trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Football. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Chicago Bears questions and answers

  1. Which Bears teammate inspired Sayers' autobiography I Am Third?

    Answer: Brian Piccolo

    From Gale Sayers

  2. Which movement held its first World Games there in 1968?

    Answer: Special Olympics

    From Soldier Field

  3. What kind of venue is this stadium primarily described as?

    Answer: Multi-purpose stadium

    From Soldier Field

  4. Which bowl game did Illinois win with Butkus in the 1963 season?

    Answer: Rose Bowl

    From Dick Butkus

  5. Which Super Bowl did Walter Payton win with Chicago?

    Answer: Super Bowl XX

    From Walter Payton

  6. How many points did Chicago allow during the 1985 regular season?

    Answer: 198

    From 1985 Bears Super Bowl XX Championship

  7. In 2020, Ditka became owner of what women's tackle football league?

    Answer: X League

    From Mike Ditka

  8. In one 1965 game, how many touchdowns did Sayers score to tie a record?

    Answer: 6

    From Gale Sayers

All Chicago Bears quizzes