Chicken Run Trivia

Every Chicken Run trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Chicken Run questions and answers

  1. What is the name of the rooster who helps the chickens?

    Answer: Rocky

    From Clever Animated Escapes

  2. What type of farm is in Chicken Run?

    Answer: Chicken farm

    From Stop-Motion Animation Triumphs

  3. What animation technique was used in Chicken Run?

    Answer: Stop-motion

    From Mischievous Feathers

  4. What type of farm do the chickens live on?

    Answer: Egg farm

    From Mischievous Feathers

  5. What is the main material used for the escape machine?

    Answer: Old crates

    From Clever Animated Escapes

  6. Who is the leader of the chickens?

    Answer: Ginger

    From Clever Animated Escapes

  7. What is the name of the old rooster?

    Answer: Fowler

    From Stop-Motion Animation Triumphs

  8. Which actor voiced Rocky?

    Answer: Mel Gibson

    From Stop-Motion Animation Triumphs

All Chicken Run quizzes