Child's Play Trivia

Every Child's Play trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Child's Play questions and answers

  1. Who is the detective investigating the murders in Child's Play?

    Answer: Mike Norris

    From Chucky

  2. Who directed the original 1988 film Child's Play?

    Answer: Tom Holland

    From Chucky

  3. What is the name of the fictional movie in Seed of Chucky?

    Answer: Chucky Goes Psycho

    From Chucky's Legacy of Chaos

  4. What is the name of Andy's mom?

    Answer: Karen Barclay

    From Demented Doll Antagonists

  5. What is the name of the doll in Child's Play?

    Answer: Chucky

    From Demented Doll Antagonists

  6. What year was Child's Play released?

    Answer: 1988

    From Possessed Doll Mayhem

  7. What is the name of the boy who owns Chucky?

    Answer: Andy Barclay

    From Possessed Doll Mayhem

  8. Which song plays during the opening credits?

    Answer: Living Dead Girl

    From Serial Killer Cinematic Revivals

All Child's Play quizzes