Chris Brown Trivia

Every Chris Brown trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Chris Brown questions and answers

  1. What is the genre of the album Indigo?

    Answer: R&B

    From No Guidance

  2. What is the record label of the album Indigo (Extended) by Chris Brown?

    Answer: RCA Records

    From Under the Influence

  3. Who directed the music video for No Guidance?

    Answer: Chris Robinson

    From No Guidance

  4. What is the genre of the song Under the Influence by Chris Brown?

    Answer: R&B

    From Under the Influence

  5. What year was the album Indigo released?

    Answer: 2019

    From Go Crazy

  6. Who did Chris Brown collaborate with on the song No Guidance?

    Answer: Drake

    From Chris Brown's Collaborations

  7. Which song from Indigo features both Lil Wayne and Joyner Lucas?

    Answer: Need a Stack

    From Dance and R&B Evolution

  8. What was the lead single from Chris Brown's album Indigo?

    Answer: Undecided

    From Dance and R&B Evolution

All Chris Brown quizzes