Cillian Murphy Trivia

Every Cillian Murphy trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cillian Murphy questions and answers

  1. What was the name of the test site for the first atomic bomb, as shown in Oppenheimer?

    Answer: Trinity

    From J. Robert Oppenheimer

  2. In the movie Oppenheimer, what significant historical event is J. Robert Oppenheimer associated with?

    Answer: Manhattan Project

    From J. Robert Oppenheimer

  3. What is the name of the asylum where Scarecrow works in Batman Begins?

    Answer: Arkham Asylum

    From Dr. Jonathan Crane / Scarecrow

  4. In which film of The Dark Knight Trilogy does Scarecrow first appear?

    Answer: Batman Begins

    From Dr. Jonathan Crane / Scarecrow

  5. What is the name of Thomas Shelby's pub in Peaky Blinders?

    Answer: The Garrison

    From Thomas Shelby

  6. What was J. Robert Oppenheimer's infamous quote upon the successful test of the atomic bomb in Oppenheimer?

    Answer: Now I am become Death, the destroyer of worlds.

    From J. Robert Oppenheimer

  7. Who directed the movie Oppenheimer starring Cillian Murphy?

    Answer: Christopher Nolan

    From J. Robert Oppenheimer

  8. Who is Scarecrow's main ally in Batman Begins?

    Answer: Ra's al Ghul

    From Dr. Jonathan Crane / Scarecrow

All Cillian Murphy quizzes