Cincinnati Reds Trivia

Every Cincinnati Reds trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Baseball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cincinnati Reds questions and answers

  1. How many losing seasons did Anderson have in 26 years as manager?

    Answer: Five

    From Sparky Anderson

  2. Which team had the better MLB home record than Cincinnati's 1975 mark?

    Answer: 1961 Yankees

    From 1975 Reds World Series

  3. What was Cincinnati's regular-season record in 1975?

    Answer: 108-54

    From 1975 Reds World Series

  4. In 1989, which Hall of Fame inducted Bench in his first year?

    Answer: Baseball Hall of Fame

    From Johnny Bench

  5. Which position did Bench play for most of his MLB career?

    Answer: Catcher

    From Johnny Bench

  6. Anderson won Manager of the Year in 1984 and 1987 in which league?

    Answer: American League

    From Sparky Anderson

  7. What was Cincinnati's home record during the 1975 regular season?

    Answer: 64-17

    From 1975 Reds World Series

  8. Who managed Cincinnati during its championship season in 1975?

    Answer: Sparky Anderson

    From 1975 Reds World Series

All Cincinnati Reds quizzes