Cities: Skylines Trivia

Every Cities: Skylines trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cities: Skylines questions and answers

  1. Which city is famous for its fashion industry in Cities XL?

    Answer: Milan

    From Global City Competition

  2. What zone type benefits most from public transport?

    Answer: Commercial

    From Zoning and Urban Planning

  3. Which zone type generates the most noise pollution?

    Answer: Industrial

    From Zoning and Urban Planning

  4. In Cities: Skylines, what is the name of the natural disaster DLC?

    Answer: Natural Disasters

    From City Planning

  5. In SimCity 4, what is the name of the disaster robot?

    Answer: Servo

    From City Planning

  6. Which tool helps in setting up garbage disposal and recycling centers?

    Answer: Garbage Tool

    From Urban Development Tools

  7. What feature allows you to designate specific areas for policies?

    Answer: District Tool

    From Urban Development Tools

  8. Which city is known for its entertainment industry in Cities XL?

    Answer: Los Angeles

    From Global City Competition

All Cities: Skylines quizzes