Civilization Trivia

Every Civilization trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Civilization questions and answers

  1. What is the name of the leader of the Indian civilization in Civilization VI?

    Answer: Gandhi

    From Sid Meier

  2. What is the unique district of the Greek civilization in Civilization VI?

    Answer: Acropolis

    From Sid Meier

  3. In Civilization VI, what is the unique infrastructure of Gandhi's India?

    Answer: Stepwell

    From Gandhi's Nuclear Strategy

  4. What is the unique ability of the Korean civilization in Rise and Fall?

    Answer: Three Kingdoms

    From Diplomacy

  5. Which civilization has a unique district that replaces the Industrial Zone in Civilization VI: Rise and Fall?

    Answer: Germany

    From Wonder of the World

  6. What is the unique ability of the German civilization, led by Bismarck, in Civilization V?

    Answer: Furor Teutonicus

    From Historical Leaders

  7. Which leader in Civilization V has the special ability Manifest Destiny?

    Answer: Washington

    From Historical Leaders

  8. Which wonder in Civilization IV provides a free granary in every city?

    Answer: The Hanging Gardens

    From Famous Wonders

All Civilization quizzes