Clint Eastwood Trivia

Every Clint Eastwood trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Clint Eastwood questions and answers

  1. Who wrote the screenplay for Jersey Boys?

    Answer: Marshall Brickman

    From Unforgettable Musical Ensembles

  2. What is the setting city of Gran Torino?

    Answer: Detroit

    From Gritty Urban Realism

  3. Who composed the score for American Sniper?

    Answer: Ennio Morricone

    From Intense Sniper Scenes

  4. In Gran Torino, what does Walt's dog Daisy represent?

    Answer: Walt's loneliness

    From Clint Eastwood's Directorial Style

  5. What is Chris Kyle's nickname in the film?

    Answer: Legend

    From Intense Sniper Scenes

  6. What award did Unforgiven win at the 65th Academy Awards?

    Answer: Best Picture

    From Western Antiheroes

  7. What is a common theme in Eastwood's directorial style?

    Answer: Redemption

    From Clint Eastwood's Directorial Style

  8. How many tours of duty does Chris Kyle serve in Iraq?

    Answer: Four

    From Government Conspiracy Thrillers

All Clint Eastwood quizzes