Cloverfield Trivia

Every Cloverfield trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cloverfield questions and answers

  1. What board game do the characters play in the bunker?

    Answer: Taboo

    From Alien Invasions

  2. What is the name of the drink that is a subsidiary of Tagruato in Cloverfield (2008)?

    Answer: Slusho

    From Post-Apocalyptic Worlds

  3. In 10 Cloverfield Lane, what does Howard believe has happened outside?

    Answer: Alien invasion

    From Alien Invasions

  4. What is the name of the monster in Cloverfield?

    Answer: It's never explicitly named

    From Alien Invasions

  5. What is the name of the dog that survives the Martian attack in Mars Attacks!?

    Answer: Poppy

    From Alien Invasions

  6. Which actor played the President of the United States in Mars Attacks!?

    Answer: Jack Nicholson

    From Alien Invasions

  7. What does Michelle use to escape the bunker?

    Answer: Hazmat suit

    From Life in a Bunker

  8. Who directed 10 Cloverfield Lane?

    Answer: Dan Trachtenberg

    From Life in a Bunker

All Cloverfield quizzes