Cody Johnson Trivia

Every Cody Johnson trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cody Johnson questions and answers

  1. Which country artist was known as The Man in Black?

    Answer: Johnny Cash

    From The Evolution of Country Music

  2. What instrument does Cody Johnson primarily play?

    Answer: Guitar

    From The Rise of Cody Johnson

  3. What year was Cody Johnson's album Ain't Nothin' to It released?

    Answer: 2019

    From Texas Kind of Way

  4. Human: The Double Album belong to?

    Answer: Country

    From Til You Can't

  5. Which country music artist is known for his Bakersfield sound?

    Answer: Buck Owens

    From The Evolution of Country Music

  6. What record label did Cody Johnson sign with for the release of Ain't Nothin' to It?

    Answer: Warner Music Nashville

    From The Rise of Cody Johnson

  7. What instrument does Cody Johnson primarily play?

    Answer: Guitar

    From Texas Kind of Way

  8. Who wrote the song Ain't Nothin' to It?

    Answer: David Lee

    From Texas Kind of Way

All Cody Johnson quizzes