Coen Brothers Trivia

Every Coen Brothers trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Coen Brothers questions and answers

  1. Who performed You Are My Sunshine on the soundtrack?

    Answer: Norman Blake

    From Music: Bluegrass Soundtrack

  2. Which song from the soundtrack won the Grammy for Best Country Collaboration with Vocals?

    Answer: I Am a Man of Constant Sorrow

    From Music: Bluegrass Soundtrack

  3. Who plays the character Bunny Lebowski in The Big Lebowski?

    Answer: Tara Reid

    From Cult Classic Comedy Characters

  4. Who plays the character Walter Sobchak in The Big Lebowski?

    Answer: John Goodman

    From Cult Classic Comedy Characters

  5. What do H.I. and Edwina kidnap in the film?

    Answer: A baby

    From Surreal Crime Comedies

  6. Who performed Down to the River to Pray on the soundtrack?

    Answer: Alison Krauss

    From Music: Bluegrass Soundtrack

  7. What is the name of the character who constantly says Shut the f*** up!?

    Answer: Walter Sobchak

    From Cult Classic Comedy Characters

  8. What is the name of the store H.I. robs?

    Answer: Short Stop

    From Surreal Crime Comedies

All Coen Brothers quizzes