Cold Case Trivia

Every Cold Case trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cold Case questions and answers

  1. What is the profession of Lilly Rush's sister in Cold Case?

    Answer: Bartender

    From Memorable Cold Cases

  2. Who created the TV show Cold Case?

    Answer: Meredith Stiehm

    From Memorable Cold Cases

  3. In which season does Lily Rush get shot?

    Answer: Season 4

    From Detective Lily Rush

  4. Who played the role of Detective Lily Rush in Cold Case?

    Answer: Kathryn Morris

    From Detective Lily Rush

  5. In which episode does Lilly Rush confront her abductor?

    Answer: The Road

    From Detective Lilly Rush

  6. Who played Detective Lilly Rush in Cold Case?

    Answer: Kathryn Morris

    From Detective Lilly Rush

  7. What year did the final episode of Cold Case air?

    Answer: 2010

    From Memorable Cold Cases

  8. Who is the creator of Cold Case?

    Answer: Meredith Stiehm

    From Detective Lily Rush

All Cold Case quizzes