Comedy Central Trivia

Every Comedy Central trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Comedy Central questions and answers

  1. What is the name of the segment where children read disturbing stories?

    Answer: Story Time

    From Parody and Satire

  2. Which character is a blue puppet in Wonder Showzen?

    Answer: Clarence

    From Parody and Satire

  3. In which city is the Drunk History episode Hollywood set?

    Answer: Los Angeles

    From Hilarious Historical Reenactments

  4. Which actor narrated the story of Claudette Colvin in Drunk History?

    Answer: Lisa Bonet

    From Hilarious Historical Reenactments

  5. What is the relationship between Nica and Jaime in Broad City?

    Answer: They are exes

    From Aubrey Plaza's Cameos

  6. What is the name of the segment where Clarence interviews people on the street?

    Answer: Beat Kids

    From Parody and Satire

  7. What was the original title of Wonder Showzen?

    Answer: Kids Show

    From Parody and Satire

  8. Which Drunk History episode features the story of Nellie Bly?

    Answer: Journalism

    From Hilarious Historical Reenactments

All Comedy Central quizzes