Command & Conquer Trivia

Every Command & Conquer trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Command & Conquer questions and answers

  1. What structure is used to refine ore?

    Answer: Ore Refinery

    From Resource Management

  2. What is the maximum level of the generator in Frostpunk?

    Answer: 4

    From Resource Management

  3. Which Allied unit can shrink enemy units?

    Answer: Cryocopter

    From Iconic Units

  4. What is the name of the scientist who named Tiberium in Command & Conquer?

    Answer: Dr. Ignatio Mobius

    From Tiberium

  5. Which resource is used to upgrade spaceship engines in Starfield?

    Answer: Titanium

    From Resource Management

  6. Which building is used to store food and goods?

    Answer: Barn

    From Resource Management

  7. Which structure increases the efficiency of ore collection?

    Answer: Ore Silo

    From Resource Management

  8. What is the name of the first scenario in Frostpunk?

    Answer: A New Home

    From Resource Management

All Command & Conquer quizzes