Control Trivia

Every Control trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Control questions and answers

  1. What is the name of the main antagonist force in Control?

    Answer: The Hiss

    From Dimensional Rifts

  2. What organization does Jesse join in Control?

    Answer: Federal Bureau of Control

    From Dimensional Rifts

  3. In Control, what is the name of the building where the game takes place?

    Answer: The Oldest House

    From Altered World Events

  4. What is the name of the government agency in Control?

    Answer: Federal Bureau of Control

    From Telekinesis Ability

  5. What is the name of the supernatural realm that Jesse can access?

    Answer: The Astral Plane

    From The Oldest House

  6. What is the name of the supernatural entity that guides Jesse?

    Answer: Polaris

    From The Oldest House

  7. What is the name of the scientist who helps Jesse in Control?

    Answer: Dr. Casper Darling

    From The Hiss

  8. What is the name of the protagonist in Control?

    Answer: Jesse Faden

    From The Hiss

All Control quizzes