Crash Bandicoot Trivia

Every Crash Bandicoot trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Crash Bandicoot questions and answers

  1. In Crash Team Racing Nitro-Fueled, which character is known for their high acceleration?

    Answer: Coco Bandicoot

    From Crash Bandicoot

  2. What is the name of the power-up that makes you invincible in Crash Team Racing Nitro-Fueled?

    Answer: Aku Aku

    From Cortex Castle

  3. In the level Dramatic Fanatic, who is the boss you fight?

    Answer: Sally Stageplay

    From Boss Battles

  4. Who is the first boss in Cuphead?

    Answer: The Root Pack

    From Boss Battles

  5. In Crash Bandicoot 3, who is the first boss?

    Answer: Tiny Tiger

    From Boss Battles

  6. Who is the first boss in Crash Bandicoot 1?

    Answer: Papu Papu

    From Boss Battles

  7. What is the name of the power-up that gives you a temporary speed boost in Crash Team Racing?

    Answer: Turbo

    From Power Sliding

  8. What is the color of Aku Aku's feathers in Crash Bandicoot series?

    Answer: Yellow

    From Aku Aku

All Crash Bandicoot quizzes