Creature from the Black Lagoon Trivia

Every Creature from the Black Lagoon trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Creature from the Black Lagoon questions and answers

  1. What is Dr. Carl Maia's primary goal?

    Answer: Study the fossil

    From Dr. Carl Maia

  2. What was the sequel to Creature from the Black Lagoon?

    Answer: Revenge of the Creature

    From Mark Williams

  3. What is the name of the creature in the film?

    Answer: Gill-man

    From Mark Williams

  4. Who played the Gill-man in underwater scenes?

    Answer: Ricou Browning

    From Classic Creature Features

  5. Who directed Creature from the Black Lagoon?

    Answer: Jack Arnold

    From Kay Lawrence

  6. Which actress played Kay Lawrence?

    Answer: Julie Adams

    From Classic Creature Features

  7. Who directed Creature from the Black Lagoon?

    Answer: Jack Arnold

    From David Reed

  8. Who played David Reed in Creature from the Black Lagoon?

    Answer: Richard Carlson

    From David Reed

All Creature from the Black Lagoon quizzes