Criminal Minds Trivia

Every Criminal Minds trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Criminal Minds questions and answers

  1. Which character in Criminal Minds has a son named Henry?

    Answer: Jennifer Jareau

    From The BAU Team

  2. Who joins the BAU in Season 3?

    Answer: Emily Prentiss

    From Mystery-Solving Teams

  3. Who joins the BAU team in Season 3?

    Answer: Emily Prentiss

    From Mystery-Solving Teams

  4. What is the name of the book Dr. Spencer Reid writes in Criminal Minds?

    Answer: The Narrative of John Blackwolf

    From Dr. Spencer Reid

  5. In which season does Dr. Spencer Reid's girlfriend get killed?

    Answer: Season 8

    From Dr. Spencer Reid

  6. Who was the last original BAU team member to leave in Criminal Minds?

    Answer: David Rossi

    From The BAU Team

  7. Which character was a former undercover agent in the BAU?

    Answer: Emily Prentiss

    From Behavioral Analysis Unit

  8. What is the name of the character played by Matthew Gray Gubler?

    Answer: Dr. Spencer Reid

    From Behavioral Analysis Unit

All Criminal Minds quizzes