Critical Role Trivia

Every Critical Role trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Critical Role questions and answers

  1. What is the name of the realm where Vex'ahlia battles Saundor for Fenthras?

    Answer: The Feywild

    From Vex'ahlia's Bow

  2. What is the name of the demon Percy made a pact with?

    Answer: Orthax

    From Character: Percy de Rolo

  3. What race is Vax'ildan in Critical Role?

    Answer: Half-Elf

    From Vax'ildan

  4. What is the name of the tree from which Fenthras was crafted?

    Answer: The Sun Tree

    From Vex'ahlia's Bow

  5. What is the name of Percy's self-made firearm?

    Answer: Bad News

    From Character: Percy de Rolo

  6. What is the name of Vax'ildan's signature weapon in Critical Role?

    Answer: Dagger of Venom

    From Vax'ildan

  7. What is the name of the campaign in which Vex'ahlia acquires Fenthras?

    Answer: Campaign 1

    From Vex'ahlia's Bow

  8. In which episode does Vex'ahlia acquire Fenthras?

    Answer: Episode 59

    From Vex'ahlia's Bow

All Critical Role quizzes