Crusader Kings Trivia

Every Crusader Kings trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Crusader Kings questions and answers

  1. What is the name of the DLC that introduces the Aztec invasion in Crusader Kings II?

    Answer: Sunset Invasion

    From Dynasty Management

  2. Which DLC allows you to play as a Jewish character in Crusader Kings II?

    Answer: Sons of Abraham

    From Dynasty Management

  3. What is the name of the succession law where the youngest child inherits all in Crusader Kings II?

    Answer: Ultimogeniture

    From Dynastic Succession

  4. In Crusader Kings II, what is the term for the ruler's primary wife?

    Answer: Queen

    From Royal Marriages

  5. In Crusader Kings III, what is the term for the land a vassal owes service for?

    Answer: Fief

    From Court Intrigue

  6. What is the name of the expansion that introduces the Aztec invasion in Crusader Kings III?

    Answer: Sunset Invasion

    From Dynastic Management

  7. Which DLC allows you to play as a Jewish lord in Crusader Kings III?

    Answer: Sons of Abraham

    From Dynastic Management

  8. What is the name of the expansion that allows you to play as a merchant republic in Crusader Kings II?

    Answer: The Republic

    From Dynasty Management

All Crusader Kings quizzes