CSI Trivia

Every CSI trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample CSI questions and answers

  1. What is the name of the character played by Jorja Fox in CSI?

    Answer: Sara Sidle

    From Iconic Crime Scene Locations

  2. Who was the original lead forensic investigator in CSI: Crime Scene Investigation?

    Answer: Gil Grissom

    From Iconic Crime Scene Locations

  3. What is Grissom's area of expertise in CSI?

    Answer: Entomology

    From Grissom's Lab

  4. What is the name of the medical examiner in CSI: NY?

    Answer: Dr. Sid Hammerback

    From Crime Scene Investigation Techniques

  5. What is the name of Steven Avery's nephew, also accused in the case?

    Answer: Brendan Dassey

    From Investigative Techniques

  6. What method does Grissom use to determine the origin of a fire?

    Answer: Fire Debris Analysis

    From Grissom's Forensic Techniques

  7. Which insect does Grissom use to determine time of death?

    Answer: Blowfly

    From Grissom's Forensic Techniques

  8. What is the name of the lab technician specializing in audio/visual analysis in CSI?

    Answer: Archie Johnson

    From Investigative Techniques

All CSI quizzes