CSI: Crime Scene Investigation Trivia

Every CSI: Crime Scene Investigation trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample CSI: Crime Scene Investigation questions and answers

  1. Which character is known for their expertise in entomology?

    Answer: Gil Grissom

    From Gripping CSI Crime Solves

  2. What technique is used in CSI to determine the cause of a fire?

    Answer: Fire Debris Analysis

    From Forensic Science Techniques

  3. What technique is used to identify fingerprints in CSI?

    Answer: Fuming

    From Forensic Science Techniques

  4. Which character has a gambling problem?

    Answer: Warrick Brown

    From Maverick Forensic Scientists

  5. What is the title of the series finale episode?

    Answer: Immortality

    From Gripping CSI Crime Solves

  6. Who played the character of Catherine Willows?

    Answer: Marg Helgenberger

    From Gripping CSI Crime Solves

  7. In CSI, what is the term for the study of insects to determine time of death?

    Answer: Forensic Entomology

    From Forensic Science Techniques

  8. Which character is a DNA specialist?

    Answer: Greg Sanders

    From Maverick Forensic Scientists

All CSI: Crime Scene Investigation quizzes