Curb Your Enthusiasm Trivia

Every Curb Your Enthusiasm trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Curb Your Enthusiasm questions and answers

  1. In which season does Larry invest in a restaurant?

    Answer: Season 3

    From Larry David's Faux Pas

  2. Who played Larry David's wife on Curb Your Enthusiasm?

    Answer: Cheryl Hines

    From Larry David's Faux Pas

  3. In which season does Larry star in a musical called 'Fatwa!'?

    Answer: Season 9

    From Larry David's Antics

  4. In which season does Larry open a restaurant?

    Answer: Season 3

    From Larry David's Social Faux Pas

  5. What is the name of Larry's housekeeper in the show?

    Answer: Maria

    From Larry David's Social Faux Pas

  6. What is the name of Larry's manager on the show?

    Answer: Jeff Greene

    From Larry David's Awkward Situations

  7. What is the name of the restaurant Larry co-owns in the show?

    Answer: Ted Danson's

    From Larry David's Awkward Situations

  8. Who plays the character of Marty Funkhouser?

    Answer: Bob Einstein

    From Larry David's Faux Pas

All Curb Your Enthusiasm quizzes