Curtis Hanson Trivia

Every Curtis Hanson trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Curtis Hanson questions and answers

  1. What is the name of the brothel in L.A. Confidential?

    Answer: The Nite Owl

    From Los Angeles Noir

  2. Who composed the score for L.A. Confidential?

    Answer: Jerry Goldsmith

    From Corruption in the LAPD

  3. Who plays Jimmy's love interest, Alex, in 8 Mile?

    Answer: Brittany Murphy

    From Freestyle Rap Battles

  4. Who plays Jimmy's love interest, Alex, in 8 Mile?

    Answer: Brittany Murphy

    From Rap Battles

  5. Who composed the film's score?

    Answer: Graeme Revell

    From Psychological Revenge Thrillers

  6. In The Hand That Rocks the Cradle, what is the name of the couple's daughter?

    Answer: Emma

    From The Household Nanny

  7. Who composed the score for L.A. Confidential?

    Answer: Jerry Goldsmith

    From Los Angeles Noir

  8. What is the name of the operation that the LAPD is conducting in L.A. Confidential?

    Answer: Operation Bloody Christmas

    From Corruption in the LAPD

All Curtis Hanson quizzes