Cyberpunk Trivia

Every Cyberpunk trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cyberpunk questions and answers

  1. What is the name of the AI that runs the Afterlife bar?

    Answer: Claire Russell

    From Supernatural Elements

  2. Which upgrade is used for hacking?

    Answer: Cyberdeck

    From Cyberpunk Tech Upgrades

  3. What is the name of the mega-corporation headquartered in Night City?

    Answer: Arasaka

    From Futuristic Cityscape

  4. What is the name of the chip implanted in V's head?

    Answer: Relic

    From Night City

  5. Which cyberware enhances melee damage?

    Answer: Gorilla Arms

    From Cybernetic Enhancements

  6. Which cybernetic enhancement allows V to double jump in Cyberpunk 2077?

    Answer: Fortified Ankles

    From V's Cybernetic Enhancements

  7. Who is the leader of the Maelstrom gang in Night City?

    Answer: Royce

    From Night City

  8. What is the name of the cybernetic eye implant in Cyberpunk 2077?

    Answer: Kiroshi Optics

    From V's Cybernetic Enhancements

All Cyberpunk quizzes