DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story Trivia

Every DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story questions and answers

  1. What was the name of Jeffrey Dahmer's first victim?

    Answer: Steven Hicks

    From Jeffrey Dahmer

  2. Who played Lionel Dahmer in Monster: The Jeffrey Dahmer Story?

    Answer: Richard Jenkins

    From Serial Killers in TV Dramas

  3. What network aired Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story?

    Answer: Netflix

    From Jeffrey Dahmer's Infamous Apartment

  4. What was the name of the apartment complex where Dahmer lived?

    Answer: Oxford Apartments

    From Jeffrey Dahmer's Infamous Apartment

  5. What is the name of Jeffrey Dahmer's first victim in Monster: The Jeffrey Dahmer Story?

    Answer: Steven Hicks

    From Infamous Crimes

  6. Which network released Monster: The Jeffrey Dahmer Story?

    Answer: Netflix

    From Infamous Crimes

  7. What was the occupation of Jeffrey Dahmer's father?

    Answer: Chemist

    From Jeffrey Dahmer

  8. What is the main theme of Monster: The Jeffrey Dahmer Story?

    Answer: Police incompetence and apathy

    From Serial Killers in TV Dramas

All DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story quizzes