Dallas Mavericks Trivia

Every Dallas Mavericks trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Basketball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dallas Mavericks questions and answers

  1. Which NBA team did Carlisle coach immediately before taking over in Dallas?

    Answer: Indiana Pacers

    From Rick Carlisle

  2. Which co-winner shared the 1995 NBA Rookie of the Year award with Jason Kidd?

    Answer: Grant Hill

    From Jason Kidd

  3. The 2011 Finals was a rematch of which earlier NBA Finals?

    Answer: 2006 NBA Finals

    From Dirk Nowitzki

  4. Which team did Dallas sweep in the 2011 Western Conference Finals?

    Answer: Oklahoma City Thunder

    From Rick Carlisle

  5. Jason Kidd won Olympic gold with Team USA in which years?

    Answer: 2000 and 2008

    From Jason Kidd

  6. Which team did Dallas defeat in the 2011 Western Conference Finals?

    Answer: Oklahoma City Thunder

    From Dirk Nowitzki

  7. Which future MVP won Sixth Man of the Year with Dallas in 2004?

    Answer: Antawn Jamison

    From Rick Carlisle

  8. Jason Kidd made his NBA debut after starring in college for which school?

    Answer: California

    From Jason Kidd

All Dallas Mavericks quizzes