Damien Chazelle Trivia

Every Damien Chazelle trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Damien Chazelle questions and answers

  1. What is the name of the band conductor in Whiplash?

    Answer: Terence Fletcher

    From Drumming Techniques

  2. What is the final piece performed in Whiplash?

    Answer: Caravan

    From Intense Musical Rivalries

  3. Who is Andrew's intense rival in Whiplash?

    Answer: Ryan Connolly

    From Intense Musical Rivalries

  4. What is Fletcher's teaching style?

    Answer: Intense

    From Suspenseful Training Drills

  5. What instrument does Andrew play in Whiplash?

    Answer: Drums

    From Suspenseful Training Drills

  6. What injury does Andrew suffer in Whiplash that affects his performance?

    Answer: Car crash injuries

    From Jazz Music in Film

  7. What instrument does the protagonist play in Whiplash?

    Answer: Drums

    From Jazz Music in Film

  8. What is the name of the prestigious music school in Whiplash?

    Answer: Shaffer Conservatory

    From Drumming Techniques

All Damien Chazelle quizzes