Dan Gilroy Trivia

Every Dan Gilroy trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dan Gilroy questions and answers

  1. What is the name of the rival freelance videographer in Nightcrawler?

    Answer: Joe Loder

    From Ethics in Journalism

  2. What does Louis do to get better footage?

    Answer: Manipulates crime scenes

    From Journalistic Pursuits

  3. What is Louis Bloom's profession in Nightcrawler?

    Answer: Freelance videographer

    From Journalistic Pursuits

  4. Who composed the film's score?

    Answer: James Newton Howard

    From Corporate Espionage Thrillers

  5. In Nightcrawler, what is the name of the news station that buys Louis Bloom's footage?

    Answer: KWLA

    From Underground Journalism

  6. What is the name of the character played by Rene Russo in Nightcrawler?

    Answer: Nina Romina

    From Ethics in Journalism

  7. What is the name of Louis Bloom's assistant?

    Answer: Rick

    From Journalistic Pursuits

  8. Who directed the film Nightcrawler?

    Answer: Dan Gilroy

    From Journalistic Pursuits

All Dan Gilroy quizzes