Dark Souls Trivia

Every Dark Souls trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dark Souls questions and answers

  1. In Dark Souls II, the Memory areas inside giant souls feature what deadly environmental hazard?

    Answer: Toxic fog

    From Environmental Hazards and Obstacles

  2. What is the name of the bonfire in the Undead Burg?

    Answer: Undead Burg Bonfire

    From The Undead Burg

  3. In Dark Souls, who is the keeper of the first bonfire in Firelink Shrine?

    Answer: Anastacia of Astora

    From Bonfires

  4. What is the bonfire location in Dark Souls III where you meet Siegward of Catarina?

    Answer: Irithyll of the Boreal Valley

    From Bonfire Locations

  5. Which NPC can be found in the Undead Burg's tower?

    Answer: Black Knight

    From The Undead Burg

  6. Which covenant can be joined at the bonfire in Anor Londo?

    Answer: Blade of the Darkmoon

    From Bonfire System

  7. What is the name of the item that allows Kindling?

    Answer: Rite of Kindling

    From Bonfire Rituals

  8. What is the maximum number of Estus Flask charges you can have from kindling a bonfire?

    Answer: 20

    From Bonfire Mechanics

All Dark Souls quizzes