Darkest Dungeon Trivia

Every Darkest Dungeon trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Darkest Dungeon questions and answers

  1. Who was a circus performer before joining the adventurers?

    Answer: Jester

    From Haunting Backstories

  2. What is the name of the affliction that turns characters into vampires?

    Answer: The Crimson Curse

    From Creature: Dungeon Crawlers

  3. What is the name of the final boss in Darkest Dungeon?

    Answer: The Heart of Darkness

    From Roguelike Dungeon Crawling

  4. Which character class uses a pistol and dagger?

    Answer: Highwayman

    From Roguelike Dungeon Crawling

  5. What is the name of The Red Hook's most powerful attack in Darkest Dungeon?

    Answer: Hew

    From The Red Hook

  6. What is the Flagellant's restriction in Darkest Dungeon?

    Answer: Only one per roster

    From The Flagellant

  7. What is the Flagellant's unique affliction in Darkest Dungeon?

    Answer: Rapturous

    From The Flagellant

  8. What is the name of the positive state a hero can enter when their stress level reaches 100?

    Answer: Virtuous

    From Stress System

All Darkest Dungeon quizzes