Darren Aronofsky Trivia

Every Darren Aronofsky trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Darren Aronofsky questions and answers

  1. Which famous singer-songwriter composed the original song for The Wrestler?

    Answer: Bruce Springsteen

    From The Intense Life of Wrestlers

  2. Who directed Requiem for a Dream?

    Answer: Darren Aronofsky

    From Psychedelic Realms

  3. What color symbolizes Nina's descent into madness?

    Answer: Black

    From Psychological Ballet Tension

  4. Who directed the film Black Swan?

    Answer: Darren Aronofsky

    From Psychological Ballet Tension

  5. In Black Swan, who is Nina's main rival for the role of the Swan Queen?

    Answer: Lily

    From Ballet Rivalries

  6. What ballet is central to the film's plot?

    Answer: Swan Lake

    From Unyielding Ambition

  7. What is the name of Nina's understudy in Black Swan?

    Answer: Lily

    From Psychological Transformations

  8. What is the profession of Mickey Rourke's character in The Wrestler?

    Answer: Professional Wrestler

    From Wrestling in Film

All Darren Aronofsky quizzes