David Fincher Trivia

Every David Fincher trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample David Fincher questions and answers

  1. What is the name of the fictional town in Missouri where Gone Girl is set?

    Answer: North Carthage

    From Detective Work

  2. What is the name of Amy's ex-boyfriend who she frames?

    Answer: Desi Collings

    From Psychological Manipulation Games

  3. What is the name of the bar that Nick Dunne owns in Gone Girl?

    Answer: The Bar

    From Director David Fincher

  4. What game do Nick and Amy play on their anniversary?

    Answer: Treasure Hunt

    From Secrets and Deceptions

  5. Which author wrote the novel Gone Girl?

    Answer: Gillian Flynn

    From Emotional Psychological Thrillers

  6. In Gone Girl, what is the name of the volunteer group searching for Amy?

    Answer: Find Amazing Amy

    From Serial Killers in Film

  7. Who played the role of Amy Dunne in Gone Girl?

    Answer: Rosamund Pike

    From Serial Killers in Film

  8. Which book is the film Zodiac based on?

    Answer: Zodiac by Robert Graysmith

    From Detective vs Serial Killer

All David Fincher quizzes