David O. Russell Trivia

Every David O. Russell trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample David O. Russell questions and answers

  1. Who directed the film Joy?

    Answer: David O. Russell

    From Resilient Single Mothers

  2. What year is American Hustle set in?

    Answer: 1978

    From Strategic Heists

  3. What does Pat's father bet on the Eagles game?

    Answer: All his money

    From Emotional Triumphs and Silver Linings

  4. Which actor plays conman Irving Rosenfeld?

    Answer: Christian Bale

    From Strategic Heists

  5. Who plays Tiffany in the film?

    Answer: Jennifer Lawrence

    From Emotional Triumphs and Silver Linings

  6. What is the profession of Joy's ex-husband, Tony?

    Answer: Singer

    From Resilient Single Mothers

  7. Who plays the role of Joy Mangano?

    Answer: Jennifer Lawrence

    From Resilient Single Mothers

  8. Which actress plays Rosalyn Rosenfeld?

    Answer: Jennifer Lawrence

    From Strategic Heists

All David O. Russell quizzes