David R. Ellis Trivia

Every David R. Ellis trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample David R. Ellis questions and answers

  1. Who directed Snakes on a Plane?

    Answer: David R. Ellis

    From Daring Mid-Air Adventures

  2. What is the reason for the snakes being on the plane?

    Answer: Assassination plot

    From Airborne Creature Chaos

  3. What year was Snakes on a Plane released?

    Answer: 2006

    From Mid-Air Monster Thrills

  4. What is the character Neville Flynn's profession?

    Answer: FBI agent

    From Mid-Air Monster Thrills

  5. What is the main character's profession?

    Answer: FBI agent

    From Airborne Creature Terrors

  6. Who plays the lead role of Neville Flynn?

    Answer: Samuel L. Jackson

    From Airborne Creature Terrors

  7. What is the flight's destination city?

    Answer: Los Angeles

    From Daring Mid-Air Adventures

  8. What is the famous line by Samuel L. Jackson?

    Answer: Enough is enough!

    From Airborne Creature Chaos

All David R. Ellis quizzes