DC Trivia

Every DC trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Comics, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DC questions and answers

  1. Which character is a former race car driver?

    Answer: Cliff Steele

    From Doom Patrol's Unusual Heroes

  2. What is Harley Quinn's profession before she becomes a villain?

    Answer: Psychiatrist

    From Harley Quinn

  3. Which vigilante is a former circus performer?

    Answer: Robin

    From Gotham's Vigilantes

  4. What is Robin's real name in the series?

    Answer: Dick Grayson

    From Gotham's Vigilantes

  5. Who played the role of Joker before Joaquin Phoenix in the DC universe?

    Answer: Jared Leto

    From Joaquin Phoenix's Joker

  6. What mental disorder does Phoenix's Joker suffer from?

    Answer: Pseudobulbar Affect

    From Joaquin Phoenix's Joker

  7. Who plays Harley Quinn in Birds of Prey (2020)?

    Answer: Margot Robbie

    From Harley Quinn's Character Evolution

  8. What is Vigilante's notable skill?

    Answer: Marksmanship

    From Peacemaker's Vigilante Antics

All DC quizzes