DC Comics Trivia

Every DC Comics trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DC Comics questions and answers

  1. What takedown is executed when Batman is on the ground?

    Answer: Ground Takedown

    From Superhero Takedowns

  2. Which artifact is used to resurrect the dead?

    Answer: The Lazarus Pit

    From Magical Artifacts in Quests

  3. What is the name of the plant-based villain in the game?

    Answer: Poison Ivy

    From Vigilante Justice

  4. What is Raven's main power source?

    Answer: Emotions

    From Young Superhero Dynamics

  5. Who is the leader of the Teen Titans?

    Answer: Robin

    From Young Superhero Dynamics

  6. Which character is a forensic scientist in the series?

    Answer: Edward Nygma

    From Dark City Justice

  7. Which Batarang can be used to solve Riddler puzzles?Remote Batarang

    Answer: Sonic Batarang

    From Batarang Usage

  8. What is the Batmobile's top speed in Batman: The Animated Series?

    Answer: 330 mph

    From Batmobile

All DC Comics quizzes