DC Universe Trivia

Every DC Universe trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DC Universe questions and answers

  1. In Superman & Lois, who is the head of the Department of Defense?

    Answer: General Samuel Lane

    From Kryptonian Powers

  2. What is the name of Oswald's nightclub?

    Answer: The Iceberg Lounge

    From Madness of Oswald Cobblepot

  3. What is Oswald Cobblepot's nickname?

    Answer: The Penguin

    From Madness of Oswald Cobblepot

  4. What is the name of the organization that Silas Stone works for in Justice League (2017)?

    Answer: S.T.A.R. Labs

    From Superhero Team-Ups

  5. What is the name of Aquaman's mother in Justice League (2017)?

    Answer: Atlanna

    From Aquaman

  6. Who can open portals to other dimensions?

    Answer: Raven

    From Teen Superhero Transformations

  7. Which member of the Justice League is played by actor Ray Fisher?

    Answer: Cyborg

    From Superhero Team-Ups

  8. Who directed Justice League (2017) in which Aquaman appears?

    Answer: Zack Snyder

    From Aquaman

All DC Universe quizzes