Dead Island Trivia

Every Dead Island trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dead Island questions and answers

  1. In Call of Duty: Black Ops Zombies, what is the name of the power-up that instantly kills all zombies?

    Answer: Nuke

    From Zombies

  2. What is the name of the first Zombies map in Call of Duty: Black Ops?

    Answer: Kino Der Toten

    From Zombies

  3. What is the name of the Chinese spy in Dead Island?

    Answer: Xian Mei

    From Zombies

  4. In Dead Island, what is the name of the prison you visit?

    Answer: Banoi Prison

    From Zombies

  5. What is the setting of Dead Island?

    Answer: Banoi Island

    From Zombies

  6. What is the name of the fictional island in Dead Island?

    Answer: Banoi

    From Zombies

  7. What type of virus has caused the zombie outbreak in Dead Island?

    Answer: Kuru

    From Banoi Island

  8. In Call of Duty: Black Ops Zombies, what is the Pack-a-Punch machine used for?

    Answer: Upgrading weapons

    From Zombies

All Dead Island quizzes